Accessoires

Hier vindt u onze accessoires. Hebt u een nieuw slot nodig voor uw brievenbus of postkast? Een paal voor uw Brilliant brievenbus? Hier vindt u ook krantenhouders in zeven schitterende kleuren.

Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Het is de 20e verjaardag van Flexbox. Wat ooit begon op een kerstmarkt in Lomma, Zweden, is uitgegroeid tot iets veel groters. Tegenwoordig worden onze brievenbussen gebruikt door huiseigenaren over de hele wereld. Van Scandinavië in het noorden tot Italië en Spanje in het zuiden. Van Japan in het oosten tot Ierland in het westen. Om dit te vieren, bieden we gedurende een korte tijd dezelfde prijzen aan die we ooit hanteerden toen we onze producten net lanceerden. Wij zijn iedereen dankbaar voor de afgelopen twintig jaar en kijken uit naar de volgende twintig.

Brievenbussen van bijzondere klasse

Flexbox heeft meer dan achttien jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Xslot Oranje
  Xslot Oranje
  Speciale prijs € 18 Normale prijs € 20
  Een slot dat onze past afsluitbare brievenbussen als je een nieuwe nodig. Lees verder
 2. Blanco sleutels
  Blanco sleutels
  € 4

  Bij uw Flexbox brievenbus krijgt u twee sleutels meegeleverd. Wilt u meer sleutels, dan kunt u op onze website blanco sleutels bijbestellen die u door uw schoen/sleutelmaker passend kunt laten maken.

  Lees verder
 3. Xslot Zwart
  Xslot Zwart
  Speciale prijs € 18 Normale prijs € 20

  Past op al onze brievenbussen. Inclusief 2 sleutels.

  Lees verder
 4. Paal
  Paal
  Vanaf € 26

  Een paal voor de Olof, Albertina of Albert, voor het geval u deze niet rechtstreeks op een muur of hek monteert.

  Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren