U hebt niets in uw winkelwagen.

Pakketbrievenbussen Nikolai Zoom

Pakketbrievenbussen Nikolai

Pakketbrievenbus Nikolai voldoet aan de hoogste veiligheidseisen Is onder meer voorzien van een slot met minstens 500 sleutelcombinaties, diefstalbeveiliging en weerstaat inbraakpogingen met behulp van een beitel. Daarnaast is hij eenvoudig in gebruik voor zowel postbodes als gebruikers. Voor poststukken tot 80x250x350 mm. Gemaakt van dik, warm gegalvaniseerd plaatwerk met poedercoating.

€ 209
-
  • Zwart - NCS S 9000-N

 

* Vereiste velden

Verwerking...

Availability

Aanvullende Informatie

Gewicht (kg) 19.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 5 x 26 cm
Pakkettopening 12 x 29 cm
Afmetingen H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Montageaanwijzing  Montering i pdf

Algemene productinformatie

Materiaal

Flexbox heeft meer dan tien jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur. Daarom maken wij onze postunits van degelijk thermisch gegalvaniseerd plaatstaal dat wordt afgewerkt met poederlak van de beste kwaliteit. Op blootgestelde delen zoals afdekplaat, inwerpkleppen en leegkleppen wordt extra dikke plaat toegepast. De inwerpopeningen zijn praktisch voor de bezorger en de degelijke sloten en blokkeerfuncties zorgen dat zowel weer en wind als voorbijgangers met lange vingers geen kans krijgen.

De dikte van de plaat is 1 mm. De dikte van kwetsbare delen, zoals het dak, de inwerpopening en de leeghaalopening is 1,5 mm. De overige onderdelen van de brievenbus zijn roestvrij.

Garantie

Flexbox gaat soepel met de garantiebepalingen om. Wij helpen liever dan dat wij dwars liggen. Wij staan altijd in een persoonlijke relatie met onze klanten, omdat wij niet met tussenhandelaren werken. Standaard geldt een garantie van 3 jaar. Meer heeft u niet nodig. Dankzij de gebruikte materialen en de afwerking is de brievenbus meer dan voldoende beschermd gedurende de volledige levensduur.

Onderhoudsadvies

Hoewel de brievenbussen van Flexbox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn er altijd bepaalde punten die onderhouden moeten worden om voor garantie in aanmerking te komen. De sloten en de scharnieren moeten jaarlijks worden geolied. De buitenzijde dient af en toe te worden schoongemaakt met een sopje.

Voorlichtingsfilms