U hebt niets in uw winkelwagen.

Brievenbus Olof Zoom

Brievenbus Olof

Het nieuwste lid van de Flexbox-familie. Een kleinere brievenbus met slot, met een flinke, naar binnen openende klep die de postbode op prijs zal stellen. Magneten houden de klep op zijn plaats bij slecht weer. Flexbox Olof heeft een draaiknop die op slot kan.
Bij aankoop van de brievenbus krijgt u zoals gewoonlijk een bordje naar keuze.
€ 79
-
  • Wit - NCS S 0500-N
  • Grafiet - NCS S 8000-N
  • Lichtgrijs - NCS S 2500-N

 

* Vereiste velden

Verwerking...

Availability

Aanvullende Informatie

Gewicht (kg) 5.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 5 x 37 cm
Afmetingen H 40 cm B 40 cm D 19 cm

Algemene productinformatie

Materiaal

Flexbox heeft meer dan tien jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur. Daarom maken wij onze postunits van degelijk thermisch gegalvaniseerd plaatstaal dat wordt afgewerkt met poederlak van de beste kwaliteit. Op blootgestelde delen zoals afdekplaat, inwerpkleppen en leegkleppen wordt extra dikke plaat toegepast. De inwerpopeningen zijn praktisch voor de bezorger en de degelijke sloten en blokkeerfuncties zorgen dat zowel weer en wind als voorbijgangers met lange vingers geen kans krijgen.

De dikte van de plaat is 1 mm. De dikte van kwetsbare delen, zoals het dak, de inwerpopening en de leeghaalopening is 1,5 mm. De overige onderdelen van de brievenbus zijn roestvrij.

Garantie

Flexbox gaat soepel met de garantiebepalingen om. Wij helpen liever dan dat wij dwars liggen. Wij staan altijd in een persoonlijke relatie met onze klanten, omdat wij niet met tussenhandelaren werken. Standaard geldt een garantie van 3 jaar. Meer heeft u niet nodig. Dankzij de gebruikte materialen en de afwerking is de brievenbus meer dan voldoende beschermd gedurende de volledige levensduur.

Onderhoudsadvies

Hoewel de brievenbussen van Flexbox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn er altijd bepaalde punten die onderhouden moeten worden om voor garantie in aanmerking te komen. De sloten en de scharnieren moeten jaarlijks worden geolied. De buitenzijde dient af en toe te worden schoongemaakt met een sopje.

Voorlichtingsfilms

 

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):