Brievenbussen

Bij ons vindt u brievenbussen van de hoogste kwaliteit. De brievenbus is eenvoudig te monteren en wordt gratis bij u thuis bezorgd. Als u bij ons een brievenbus koopt, ontvangt u een exclusief naambordje dat u op eenvoudige wijze in uw brievenbus kunt schuiven. Het bordje is eenvoudig te vervangen als u uw brievenbus een nieuw uiterlijk wilt geven.

Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Het is de 20e verjaardag van Flexbox. Wat ooit begon op een kerstmarkt in Lomma, Zweden, is uitgegroeid tot iets veel groters. Tegenwoordig worden onze brievenbussen gebruikt door huiseigenaren over de hele wereld. Van Scandinavië in het noorden tot Italië en Spanje in het zuiden. Van Japan in het oosten tot Ierland in het westen. Om dit te vieren, bieden we gedurende een korte tijd dezelfde prijzen aan die we ooit hanteerden toen we onze producten net lanceerden. Wij zijn iedereen dankbaar voor de afgelopen twintig jaar en kijken uit naar de volgende twintig.

Brievenbussen van bijzondere klasse

Flexbox heeft meer dan achttien jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Brievenbus Olof
  Brievenbus Olof
  Vanaf € 70

  Het nieuwste lid van de Flexbox-familie. Een kleinere brievenbus met slot, met een flinke, naar binnen openende klep.

  Lees verder
 2. Brievenbus Albertina
  Brievenbus Albertina
  Vanaf € 79

  De brievenbus Albertina beschermt uw post en kan rechtstreeks op een muur gemonteerd worden of eventueel op een bijpassende paal

  Lees verder
 3. Brievenbus Albert
  Brievenbus Albert
  Vanaf € 79

  De brievenbus Albert beschermt uw post en kan rechtstreeks op een muur gemonteerd worden of eventueel op een bijpassende paal.

  Lees verder
 4. Brievenbus Karolina
  Brievenbus Karolina
  Vanaf € 133

  De brievenbus Karolina heeft zijn nut bewezen in menige woonwijk. De Karolina biedt een veilige opvang voor grote hoeveelheden post.

  Lees verder
 5. Brievenbus Folke
  Brievenbus Folke
  Vanaf € 106

  De brievenbus Folke geeft u Flexbox bekende kwaliteit voor een echt goede prijs.

  Lees verder
 6. Brievenbus Gustaf
  Brievenbus Gustaf
  Vanaf € 150

  De brievenbus Gustaf kan rechtstreeks op een harde ondergrond (asfalt, beton) worden geplaatst/geschroefd of achter een muurtje of rechtstreeks op de muur.

  Lees verder
 7. Pakketbrievenbus Oskar
  Pakketbrievenbus Oskar
  Vanaf € 177

  Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen.

  Lees verder
 8. Pakketbrievenbussen Nikolai
  Pakketbrievenbus Nikolai
  Vanaf € 186

  Pakketbrievenbus Nikolai voldoet aan de hoogste veiligheidseisen Is onder meer voorzien van een slot met minstens 500 sleutelcombinaties.

  Lees verder
 9. Pakketbrievenbussen Lovisa
  Pakketbrievenbussen Lovisa
  Vanaf € 168

  De Pakketbrievenbus Lovisa voldoet aan de hoogste veiligheidseisen Is onder meer voorzien van een slot met minstens 500 sleutelcombinaties, diefstalbeveiliging en weerstaat inbraakpogingen met behulp van een beitel.

  Lees verder
 10. Pakketbrievenbus Karl
  Pakketbrievenbus Karl
  Vanaf € 168

  Pakketbrievenbus Karl voldoet aan de hoogste veiligheidseisen Is onder meer voorzien van een slot met minstens 500 sleutelcombinaties.

  Lees verder
 11. Pakketbrievenbus Ludvig XL
  Pakketbrievenbus Ludvig XL
  Vanaf € 311

  De kwaliteit straalt nog lang uit op ons nieuwe familielid Ludvig XL. Zowel grote als kleine pakjes glijden gemakkelijk door een beveiligingspassage waar ze veilig in een afgesloten, gescheiden ruimte rusten. We hebben kleine zendingen als dagelijkse post gescheiden van de daadwerkelijke pakketpassage op een comfortabele hoogte om uw dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken.

  Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren