Brievenbussen

Bij ons vindt u brievenbussen van de hoogste kwaliteit. De brievenbus is eenvoudig te monteren en wordt gratis bij u thuis bezorgd. Als u bij ons een brievenbus koopt, ontvangt u een exclusief naambordje dat u op eenvoudige wijze in uw brievenbus kunt schuiven. Het bordje is eenvoudig te vervangen als u uw brievenbus een nieuw uiterlijk wilt geven.

Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Brievenbus Folke
  Brievenbus Folke
  Onze prijs € 119

  De brievenbus Folke geeft u Flexbox bekende kwaliteit voor een echt goede prijs.

  Lees verder
 2. Brievenbus Olof
  Brievenbus Olof
  Onze prijs € 79

  Het nieuwste lid van de Flexbox-familie. Een kleinere brievenbus met slot, met een flinke, naar binnen openende klep.

  Lees verder
 3. Brievenbus Albert
  Brievenbus Albert
  Onze prijs € 89

  De brievenbus Albert beschermt uw post en kan rechtstreeks op een muur gemonteerd worden of eventueel op een bijpassende paal.

  Lees verder
 4. Brievenbus Albertina
  Brievenbus Albertina
  Onze prijs € 89

  De brievenbus Albertina beschermt uw post en kan rechtstreeks op een muur gemonteerd worden of eventueel op een bijpassende paal

  Lees verder
 5. Brievenbus Karolina
  Brievenbus Karolina
  Onze prijs € 149

  De brievenbus Karolina heeft zijn nut bewezen in menige woonwijk. De Karolina biedt een veilige opvang voor grote hoeveelheden post.

  Lees verder
 6. Brievenbus Gustaf
  Brievenbus Gustaf
  Onze prijs € 169

  De brievenbus Gustaf kan rechtstreeks op een harde ondergrond (asfalt, beton) worden geplaatst/geschroefd of achter een muurtje of rechtstreeks op de muur.

  Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren