Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Pakketbrievenbus Oskar Lichtgrijs

€ 199
Op voorraad
SKU
9807lg

Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen.

Delivery:

3-5 dagen

Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen. We hebben ervoor gekozen om Oskar een zwarte kast te geven met een voorkant in de kleuren wit, lichtgrijs of grafiet. Dit zorgt voor een bijzonder uiterlijk dat zich onderscheidt van brievenbussen die we anders vaak bij huizen zien staan.

De pakketbrievenbus Oskar heeft zoals alle andere brievenbussen van Flexbox een draaiknop die op slot kan en bestand is tegen inbraak, verder is de bus uitgerust met een verdeelplankje om het legen makkelijker te maken. Een pakketbrievenbus die klaar is voor de toekomst, voorzien van een veiligheidsoplossing getest door SP, het Zweedse instituut voor technisch onderzoek.

Bij aankoop van de brievenbus krijgt u zoals gewoonlijk een bordje naar keuze dat u zelf kunt ontwerpen op onze website.

Meer informatie
Kleuren Lichtgrijs - NCS S 2500-N
Gewicht (kg) 16.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 12 x 29 cm
Afmetingen H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Montageaanwijzing  Montering i pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan