Roestvrij staal bordjes

Roestvrij staal bordjes

Roestvrij staal bordjes

Heeft u een bordje "Geen reclame" nodig voor uw brievenbus of misschien een mooi roestvrij staal bordje voor uw deur. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en u kunt ze aanpassen zoals u in onze tool zou doen. De borden worden geleverd met dubbelzijdige tape voor eenvoudige set-up.

Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bord Roestvrij 90 x 20
  € 10

  Een roestvrijstalen bord van 90 mm x 20 mm.

  Lees verder
 2. Bord Roestvrij 120 x 50
  € 20

  Een roestvrijstalen bord van 120 mm x 50 mm.

  Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren