Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Over ons

Bedrijfsinformatie

AB Flexbox (Org.Nr 556296-1291)
Stallgatan 3
23435 Lomma, Sverige
btw-nummer: SE556296129101
E-mail: support@flexboxbrievenbussen.nl

AB Flexbox

AB Flexbox is een Zweeds familiebedrijf dat is gevestigd in een boerderij vlak buiten Lomma in de regio Skåne. Van hier uit timmert het bedrijf internationaal aan de weg, omringd door gele koolzaadvelden.

Brievenbussen van bijzondere klasse

De missie van het bedrijf is het ontwikkelen van esthetisch hoogwaardige brievenbussen voor alle soorten gebouwen. Wij zijn uniek door het naambordje aan de voorzijde. Dit bordje kan door bewoners, architecten of aannemers op eenvoudige wijze naar eigen wens worden vormgeven.

Nieuwste UV-technologie

De naambordjes worden geperst met behulp van de nieuwste UV-technologie, waarbij de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp nagenoeg onuitputtelijk zijn. Flexbox verkoopt rechtstreeks aan de klant, zonder tussenkomst van een dealer, waardoor onze prijzen ongeëvenaard zijn en er een persoonlijk contact ontstaat tussen ons en de klant. Dat komt de kwaliteit van de producten en van de klantrelatie ten goede.

Goede producten te ontwikkelen

Flexbox streeft er met andere woorden naar om de vanzelfsprekende keuze te zijn als het gaat om de aanschaf van brievenbussen en postkasten. Dat bereiken wij door goede producten te ontwikkelen die de vergelijking met andere producten doorstaan en goede testresultaten behalen. Brievenbussen en postkasten met het Zweedse P-keurmerk voldoen aan strenge certificeringseisen. Wij bouwen ons logistieke netwerk uit om snelle en veilige leveranties naar alle landen veilig te stellen.

Welkom bij het familiebedrijf AB Flexbox.

Andre en Ted Cedermarker