Over ons

Bedrijfsinformatie

AB Flexbox (Org.Nr 556296-1291)
Stallgatan 3
23435 Lomma, Sverige
btw-nummer: SE556296129101
E-mail: support@flexboxbrievenbussen.nl

AB Flexbox

AB Flexbox is een Zweeds familiebedrijf dat is gevestigd in een boerderij vlak buiten Lomma in de regio Skåne. Van hier uit timmert het bedrijf internationaal aan de weg, omringd door gele koolzaadvelden.

Brievenbussen van bijzondere klasse

De missie van het bedrijf is het ontwikkelen van esthetisch hoogwaardige brievenbussen voor alle soorten gebouwen. Wij zijn uniek door het naambordje aan de voorzijde. Dit bordje kan door bewoners, architecten of aannemers op eenvoudige wijze naar eigen wens worden vormgeven.

Nieuwste UV-technologie

De naambordjes worden geperst met behulp van de nieuwste UV-technologie, waarbij de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp nagenoeg onuitputtelijk zijn. Flexbox verkoopt rechtstreeks aan de klant, zonder tussenkomst van een dealer, waardoor onze prijzen ongeëvenaard zijn en er een persoonlijk contact ontstaat tussen ons en de klant. Dat komt de kwaliteit van de producten en van de klantrelatie ten goede.

Goede producten te ontwikkelen

Flexbox streeft er met andere woorden naar om de vanzelfsprekende keuze te zijn als het gaat om de aanschaf van brievenbussen en postkasten. Dat bereiken wij door goede producten te ontwikkelen die de vergelijking met andere producten doorstaan en goede testresultaten behalen. Brievenbussen en postkasten met het Zweedse P-keurmerk voldoen aan strenge certificeringseisen. Wij bouwen ons logistieke netwerk uit om snelle en veilige leveranties naar alle landen veilig te stellen.

Welkom bij het familiebedrijf AB Flexbox.

Andre en Ted Cedermarker

Tijd voor een nieuwe brievenbus

Flexbox levert rechtstreeks aan de klant, zonder tussenhandel. Al onze brievenbussen zijn gemaakt van dik, thermisch gegalvaniseerd plaatstaal, dat wordt voorzien van een gemoffelde laklaag. Bij aankoop ontvang je altijd je eigen naambordje (waarde € 30).

Brievenbussen