Pakketbrievenbus Oskar Wit

€ 209
Op voorraad
SKU
9807sv

Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen.

Delivery:

ongeveer 2-3 weken

Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen. We hebben ervoor gekozen om Oskar een zwarte kast te geven met een voorkant in de kleuren wit, lichtgrijs of grafiet. Dit zorgt voor een bijzonder uiterlijk dat zich onderscheidt van brievenbussen die we anders vaak bij huizen zien staan.

De pakketbrievenbus Oskar heeft zoals alle andere brievenbussen van Flexbox een draaiknop die op slot kan en bestand is tegen inbraak, verder is de bus uitgerust met een verdeelplankje om het legen makkelijker te maken. Een pakketbrievenbus die klaar is voor de toekomst, voorzien van een veiligheidsoplossing getest door SP, het Zweedse instituut voor technisch onderzoek.

Bij aankoop van de brievenbus krijgt u zoals gewoonlijk een bordje naar keuze dat u zelf kunt ontwerpen op onze website.

Meer informatie
Kleuren Wit - NCS S 0500-N
Gewicht (kg) 16.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 12 x 29 cm
Afmetingen H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Montageaanwijzing  Montering i pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Tijd voor een nieuwe brievenbus

Flexbox levert rechtstreeks aan de klant, zonder tussenhandel. Al onze brievenbussen zijn gemaakt van dik, thermisch gegalvaniseerd plaatstaal, dat wordt voorzien van een gemoffelde laklaag. Bij aankoop ontvang je altijd je eigen naambordje (waarde € 30).

Brievenbussen