Pakketbrievenbus Ludvig XL

Onze prijs € 349
Op voorraad
SKU
8801

De kwaliteit straalt nog lang uit op ons nieuwe familielid Ludvig XL. Zowel grote als kleine pakjes glijden gemakkelijk door een beveiligingspassage waar ze veilig in een afgesloten, gescheiden ruimte rusten. We hebben kleine zendingen als dagelijkse post gescheiden van de daadwerkelijke pakketpassage op een comfortabele hoogte om uw dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken.

Delivery:

ongeveer 4 weken

Een pakketbrievenbus die de wereld en de grote pakketten bij u thuis ontmoet!

Onze ontwerpers hadden 63 detailbewerkingen nodig om Ludvig in de fabriek in een buitengewone pakketdoos te kunnen samenvoegen. De kwaliteit straalt nog lang uit op ons nieuwe familielid Ludvig XL. Zowel grote als kleine pakjes glijden gemakkelijk door een beveiligingspassage waar ze veilig in een afgesloten, gescheiden ruimte rusten. We hebben kleine zendingen als dagelijkse post gescheiden van de daadwerkelijke pakketpassage op een comfortabele hoogte om uw dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken.

De pakketpostbus Ludvig XL is geen goedkoop artikel, het is gebouwd in zware thermisch verzinkte staalplaat om zware externe omstandigheden te weerstaan, wat het ook voor een zeer lange tijd zal zijn. Ludvig XL is de toekomst en bereid om zich te ontwikkelen naar toekomstige digitale oplossingen. We weten wat er uit Flexbox moet komen en u als eigenaar weet het als eerste.

20 jaar in ons bedrijf haasten ons weg waar we slimme postbussen voor onze klanten hebben ontwikkeld en geproduceerd en waar Ludvig XL een beetje een crescendo is. Ludvig XL, een naam die respect verdient.

Meer informatie
Gewicht (kg) 19.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 5 x 26 cm
Pakkettopening 19 x 30 cm
Afmetingen H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Montageaanwijzing Installation pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Tijd voor een nieuwe brievenbus

Flexbox levert rechtstreeks aan de klant, zonder tussenhandel. Al onze brievenbussen zijn gemaakt van dik, thermisch gegalvaniseerd plaatstaal, dat wordt voorzien van een gemoffelde laklaag. Bij aankoop ontvang je altijd je eigen naambordje (waarde € 30).

Brievenbussen