Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Pakketbrievenbus Ludvig XL

Onze prijs € 349
Op voorraad
SKU
8801

De kwaliteit straalt nog lang uit op ons nieuwe familielid Ludvig XL. Zowel grote als kleine pakjes glijden gemakkelijk door een beveiligingspassage waar ze veilig in een afgesloten, gescheiden ruimte rusten. We hebben kleine zendingen als dagelijkse post gescheiden van de daadwerkelijke pakketpassage op een comfortabele hoogte om uw dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken.

Delivery:

ongeveer 4 weken

Een pakketbrievenbus die de wereld en de grote pakketten bij u thuis ontmoet!

Onze ontwerpers hadden 63 detailbewerkingen nodig om Ludvig in de fabriek in een buitengewone pakketdoos te kunnen samenvoegen. De kwaliteit straalt nog lang uit op ons nieuwe familielid Ludvig XL. Zowel grote als kleine pakjes glijden gemakkelijk door een beveiligingspassage waar ze veilig in een afgesloten, gescheiden ruimte rusten. We hebben kleine zendingen als dagelijkse post gescheiden van de daadwerkelijke pakketpassage op een comfortabele hoogte om uw dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken.

De pakketpostbus Ludvig XL is geen goedkoop artikel, het is gebouwd in zware thermisch verzinkte staalplaat om zware externe omstandigheden te weerstaan, wat het ook voor een zeer lange tijd zal zijn. Ludvig XL is de toekomst en bereid om zich te ontwikkelen naar toekomstige digitale oplossingen. We weten wat er uit Flexbox moet komen en u als eigenaar weet het als eerste.

20 jaar in ons bedrijf haasten ons weg waar we slimme postbussen voor onze klanten hebben ontwikkeld en geproduceerd en waar Ludvig XL een beetje een crescendo is. Ludvig XL, een naam die respect verdient.

Meer informatie
Gewicht (kg) 19.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 5 x 26 cm
Pakkettopening 19 x 30 cm
Afmetingen H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Montageaanwijzing Installation pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan