U hebt niets in uw winkelwagen.

Pakketbrievenbus Oskar Zoom

Pakketbrievenbus Oskar

Een pakketbrievenbus die we gemaakt hebben met een stevige constructie van plaatijzer. Een gepatenteerde veiligheidsopening voor grotere pakketten en een kleinere opening voor dagelijkse zendingen. We hebben ervoor gekozen om Oskar een zwarte kast te geven met een voorkant in de kleuren wit, lichtgrijs, grafiet of groen. Dit zorgt voor een bijzonder uiterlijk dat zich onderscheidt van brievenbussen die we anders vaak bij huizen zien staan.


De pakketbrievenbus Oskar heeft zoals alle andere brievenbussen van Flexbox een draaiknop die op slot kan en bestand is tegen inbraak, verder is de bus uitgerust met een verdeelplankje om het legen makkelijker te maken. Een pakketbrievenbus die klaar is voor de toekomst, voorzien van een veiligheidsoplossing getest door SP, het Zweedse instituut voor technisch onderzoek. Bij aankoop van de brievenbus krijgt u zoals gewoonlijk een bordje naar keuze dat u zelf kunt ontwerpen op onze website.

€ 199
-
  • Wit - NCS S 0500-N
  • Grafiet - NCS S 8000-N
  • Lichtgrijs - NCS S 2500-N

 

* Vereiste velden

Verwerking...

Availability

Aanvullende Informatie

Gewicht (kg) 16.0000
Slot Draaislot
Afmetingen inwerpopening 5 x 26 cm
Pakkettopening 12 x 29 cm
Afmetingen H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Montageaanwijzing  Montering i pdf

Algemene productinformatie

Materiaal

Flexbox heeft meer dan tien jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur. Daarom maken wij onze postunits van degelijk thermisch gegalvaniseerd plaatstaal dat wordt afgewerkt met poederlak van de beste kwaliteit. Op blootgestelde delen zoals afdekplaat, inwerpkleppen en leegkleppen wordt extra dikke plaat toegepast. De inwerpopeningen zijn praktisch voor de bezorger en de degelijke sloten en blokkeerfuncties zorgen dat zowel weer en wind als voorbijgangers met lange vingers geen kans krijgen.

De dikte van de plaat is 1 mm. De dikte van kwetsbare delen, zoals het dak, de inwerpopening en de leeghaalopening is 1,5 mm. De overige onderdelen van de brievenbus zijn roestvrij.

Garantie

Flexbox gaat soepel met de garantiebepalingen om. Wij helpen liever dan dat wij dwars liggen. Wij staan altijd in een persoonlijke relatie met onze klanten, omdat wij niet met tussenhandelaren werken. Standaard geldt een garantie van 3 jaar. Meer heeft u niet nodig. Dankzij de gebruikte materialen en de afwerking is de brievenbus meer dan voldoende beschermd gedurende de volledige levensduur.

Onderhoudsadvies

Hoewel de brievenbussen van Flexbox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn er altijd bepaalde punten die onderhouden moeten worden om voor garantie in aanmerking te komen. De sloten en de scharnieren moeten jaarlijks worden geolied. De buitenzijde dient af en toe te worden schoongemaakt met een sopje.

Voorlichtingsfilms