Brievenbussen in vele kleuren

Kwaliteit - in elk detail

Flexbox verkoopt direct zonder tussenpersonen. Daarmee krijgt u een ongeëvenaarde prijs en rechtstreeks contact met ons, en wij zien erop toe dat de producten lang goed en de klanten lang tevreden zijn.
Onze brievenbussen

Ontwerp je eigen bord

Een persoonlijke “touch”

Op onze website creëert u binnen enkele minuten uw eigen naambord. Dit kan uw naam en huisnummer zijn, het logo van uw bedrijf of uw favoriete sportclub. U kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of zelf uw afbeelding uploaden. Van binnenuit kan dit paneel eenvoudig vervangen worden.
Onze Naambordjes

Oplossingen voor onroerend goed

Flexbox brievenbusunits

Een goede brievenbusunit is mooi, betrouwbaar en duurzaam. Flexbox biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar die ook tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Oplossingen voor professionals

Ontworpen door architecten

De nieuwe brievenbussen en brievenbusunits van Flexbox worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het zijn stijlvolle oplossingen die zich aanpassen aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verloochenen.
Architecten & Aannemers

20 jaar brievenbussen

Flexbox heeft meer dan 20 jaar ervaring op de Scandinavische markt en met het Scandinavische klimaat. Daar hebben wij geleerd dat wat het minst opvalt de meeste invloed heeft op de levensduur.

Brievenbus Philip

Onze prijs € 49
Op voorraad
SKU
9001
Simpele brievenbus in dezelfde hoge kwaliteit als onze exclusieve brievenbussen.

Delivery:

3-5 dagen

3-5 dagen

3-5 dagen

3-5 dagen

3-5 dagen

3-5 dagen

3-5 dagen

Simpele brievenbus in dezelfde hoge kwaliteit als onze exclusieve brievenbussen. De Flexbox Philip heeft een bijzonder stevige, winddichte klep. Nette greeprand voor de postbode. Zoals gebruikelijk ontvang je bij aankoop van de brievenbus een bord naar keuze.
Meer informatie
Gewicht (kg) 4.0000
Slot Geen slot
Afmetingen H 42 cm B 28 cm (met dak 29 cm) D 18 cm (met dak 22 cm)
Montageaanwijzing  Montering i pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan